به گفته ویسینگ، دلایل مختلفی می تواند وجود داشته باشد، «به عنوان مثال به دلیل تأخیر در تحویل، ابتکارات شهروندان یا فرآیندهای طولانی تأیید، گسترش را کاهش می دهد.» به گفته وزیر، این دلایل باید با اپراتورهای شبکه در میان گذاشته شود. اما او در حال حاضر به صراحت اعلام کرده است: «از نظر ما، جایی که اپراتورهای شبکه مسئول هستند، باید از گزینه های قانونی نیز استفاده شود برای تحریم تاخیرهای خودساخته.»
تو هم مقصری؟ در اینجا 5 اشتباه رایج گوشی های هوشمند آورده شده است:
آژانس شبکه فدرال، به عنوان مرجع نظارتی ارائه دهنده، مسئول چنین تحریم هایی خواهد بود. به گزارش خبرگزاری آلمان (dpa)، در صورت نقض الزامات تامین “مجازات سنگین” را تهدید می کند (از طریق تایم). ضمناً از نوع و میزان این جریمه ها اطلاعی داده نمی شود.
سه اپراتور بزرگ شبکه تلفن همراه Telekom، Vodafone و Telefónica/o2 در آستانه تعیین اهداف توسعه خود برای سال 2022 هستند. ولکر ویزینگ، وزیر زیرساخت های دیجیتال، نمی خواهد اجازه دهد که این موضوع از بین برود. اگر ارائه دهندگان شکست بخورند، او می خواهد رشته ها را تغییر دهد.
نقاط مرده بسیار زیاد: Telekom، o2 و Vodafone باید ادامه دهند
با شکست در اهداف توسعه وعده داده شده در همین حال، Telekom، Vodafone و Telefónica/o2 تنها نیستند. حتی تازه وارد به گروه اپراتورهای شبکه آلمانی 1&1 نیز نمی تواند به موقع به برنامه های خود ادامه دهد. به جای اینکه تا پایان سال 1000 سایت آنتن دهی برای شروع شبکه خود را آماده کند، احتمالاً تا تابستان 2023 به این نقطه عطف اول نمی رسد.