یک عکس خنده دار به سرعت در واتس اپ فوروارد می شود. با این حال، در آینده، مسنجر یک اعلان را قبل از ارسال نمایش می دهد. این عملکردی را به کاربران اطلاع می دهد که می تواند آنها را از لحظات شرم آور نجات دهد.

یکی از محبوب ترین ویژگی های واتس اپ ارسال عکس است. هر کسی که یک عکس خنده دار دریافت می کند اغلب می خواهد آن را با دوستان و خانواده خود به اشتراک بگذارد و آن را فوروارد کند. اگر عکس دارای شرح باشد، واتس اپ در آینده قبل از ارسال پیامی را نمایش می دهد.

واتس اپ قبل از ارسال تصاویر هشدار می دهد

زیرا مدتی است که کاربران واتس اپ می توانند تصویری را همراه با کپشن فوروارد کنند. با این حال، این ویژگی عملی خطر لحظات شرم آور را نیز در بر می گیرد – یعنی دقیقاً زمانی که نظرات یا حاشیه نویسی های تصویر چندان دوستانه نیستند یا داده های شخصی در آنجا قابل مشاهده است.

با یک جدید پیام هشدار واتس‌اپ می‌خواهد از این امر جلوگیری کند: قبل از ارسال تصویر پیام رسان به شما یادآوری می کند که تصویر و عنوان با هم ارسال می شوند. واتس‌اپ در یادداشت می‌گوید اگر این را نمی‌خواهید، می‌توانید قبل از فوروارد کردن عنوان را حذف کنید. این اخطار علاوه بر تصاویر، برای فیلم ها، گیف ها و اسناد نیز نمایش داده می شود.

واتس اپ نسبت به ارسال تصاویر و زیرنویس ها با هم در آینده هشدار می دهد. (منبع تصویر: WABetainfo)

پیام هشدار جدید در نسخه بتای WhatsApp (2.23.2.2) برای گوشی‌های هوشمند اندرویدی کشف شد و در حال حاضر در حال آزمایش داخلی است (منبع: WABetainfo). در هفته های آینده در اختیار آزمایش کنندگان بتا بیشتری قرار خواهد گرفت. مشخص نیست که عملکرد جدید چه زمانی به طور رسمی عرضه می شود.

همیشه نباید واتس اپ باشد:

پرچم واتس اپ پیام ها را حفظ کرد

همچنین یکی دیگر از ویژگی های واتس اپ در حال آزمایش است: پرچم هایی برای پیام هایی که نگه داشته می شوند. این باید به کاربران واتس اپ در چت هشدار دهد اگر طرف مقابل پیامی را حفظ کند – علی رغم حذف خودکار.